RullRundt.com
RULLRUNDT.COM
Fredag 23. august
En akkurat passelig dagstur :-)
En toppers onsdagstur mot slutten av august :-) som startet i lettskyet oppholdsvær. Det varte ikke lenge, og før turgjengen var kommet halvveis snudde vinden på vest - og det begynte å dryppe fra himmelen som raskt forsvant i tåka. Men med GPS var det ikke vanskelig å holde retninga og det var vel egentlig hundene som ble mest våt ettersom de toføttingene hadde godt regntøy. Som vanlig tok de ikke strake veien, men måtte ha en avstikker hit og en avstikker dit og dermed ble de tre timene turen egentlig skulle ta, nesten doblet. Men pytt, pytt - de hadde en finfin dag og kom hjem i god behold før det var blitt "stupmørkt" :-)!
 
 
 
 
 
 
 
 
17 . og 18. august: Q-Ling har tenkt - men han har lært at det er lurt å holde "tann for tunge",
men forrige helg ble ei skikkelig både-og-helg :-(
Søndag 11. august
En flott søndagstur til Seppmola
Turen kom litt "brått" på, for egentlig var det mange trivielle gjøremål som skulle vært gjort både innenfor og utenfor husdøren, men her nord er det bare å "slå til" når det er godvær :-) Og alle "må gjøretingene" går helt greit i regnvær ;-). Tror ikke hverken Kristin eller Pia angret på den avgjørelsen; utsikten fra toppen av Seppmola var formidabel og vel verdt alle centimetrene opp til 1679 moh. Heller ikke de to blå hadde noe i mot å vandre 17 km i 17-18 plussgrader; friskt fjellvann synes både Shabby og Q-Ling er helt toppers til å kjøle seg ned i. I tillegg var toføttingene flink å ta pauser - og pauser er gjerne synonymt med godbiter ;-). Men det tok sin tid....
for søndagen var nesten gått over til mandag før turkameratene var tilbake på Skjomnes søndre:-)))!
Søndag 4. august
Laaang - vaaarm - og superfin tur ;-)
Gårdagens tur fra Lossi til Beisfjord ble en skikkelig drømmetur; rett nok var det i varmeste laget å gå vel 2 mil over fjellet, men du verden for en flott fjellverden vi har nesten rett utenfor "stuedøra" :-)! Egentlig er turen beregnet å ta ca 7 timer, men ettersom Kristin & co synes man bør ha tre-fire spisepauser, et par-tre svømmeturer og x antall foto-seanser, tok det ca 12 timer før de var fremme ved Storvannet i Skamdalen der bilen var plassert. Og i dag er det ut på ny tur; denne gangen til Trollsjøen rett over svenskegrensa. Været er ikke noe å skryte av i dag, men det blir garantert en fin tur det også sammen med Hege og Akina :-)!
Og godt var det å få luftet føttene underveis ;-)!