RullRundt.com
RULLRUNDT.COM
Jul og nyttårsfeiring i 2013
Og sånn foregikk nå jul og nyttårsfeiringa ..... Mye mat og selskapelighet og ingen la seg sultne de dagene, men egentlig er det nå godt vi er ferdig med etegildene ellers hadde vi nok måttet fornye garderoben både både den eldste og yngste tobeinte på Skjomnes søndre. Firføttingene har fått seg flere skogsturer, men det har vært - og er fortsatt - både glatt og dårlig med dagslys, så Kristin lot kamera få hvile disse dagene. Maria hadde forresten en franskmann med seg hjem på juleferie så han skulle få oppleve ei norsk jul. Er ikke helt sikker på om det var positivt eller negativt at han bemerket at aldri hadde han sett noen spise så mye mat;-), men velger å tro at det var en smule språklig misforståelse :-).
Det var mye fint til både to- og firføttinger under treet, og Shabby satt ekstra stor pris på gaven; han snappet pakken og åpnet den før vi andre var ferdige med middagsbordet. 1. juledag hadde vi forresten ikke middag, " bare" varm lunsj og mye godt pålegg :-). Tror det er første året at mesteparten av julepålegget ble spist opp før nyttåret kom ;-). Juletreet rydde så innmari at det forsvant allerede før år 2014 ble ringt inn, og etter all støvsuginga har jeg bestemt oss for at neste år skal vi ha et lite tre. Så lite at det kan stå på et bord!
 
 
 
 
 
 
 
Under noen av alle nissene på Nesset ;-)
 
 
Men vi har noen engler også :-)
 
 
 
 
 
 
 
Ingen tvil om hvem som er bestevenner :-) ...
eller familiens rabbagast ;-)!
"JULEKUPPEN"
12. desember 2013 :-)
Verdens herligste B-jengere har i løpet av høstmånedene gjennomført 4 cup-kvelder med lydighetsøvelser og triks. I går kveld kunne alle 15 motta diplomer, positive tilbakemeldinger og velfortjente premier. En STOR takk til Roger som stilte opp som dommer og dermed ikke fikk gått selv med Xena, men Hege steppet inn som stedfortreder så flinkejenta fikk vært med i konkurransen. STOR takk også til Hege som tok seg av papirarbeidet og laget flotte diplomer. I tillegg sørget hun for at hele gjengen fikk hjemmelaget karamellpudding til dessert etter pirogene. Nå er det bare å finne på nye "sprell" så vi har noe å bryne oss på i det nye året!