RullRundt.com
RULLRUNDT.COM
Torsdag 14. februar
Nok er nok...
sa mora mi her en kveld til meg - og det var ikke for at jeg var i det hjelpsomme hjørne. Det var rett og slett at jeg skulle slutte å skrive så mye tulleri om det som foregår innenfor - eller utenfor - husets fire vegger. Men da burde de to tøttene jammen skjerpe seg. Forresten har kanskje mora mi allerede skjerpet seg - hun foretar seg i hvert fall ikke spesielt mye på dagtid bortsett fra å bekke seg ut av senga når jeg har "trødd" henne våken. Så siger hun fra kammerset til kjøkkenet og plasserer kroppen på stolen mellom data'n og kjøkkenbordet - og der forblir hun... Men ettersom det er slutt på å offentligjøre "inside information", skal jeg avholde meg fra å berette hvordan dagens videre gjøremål fordeles.
Forhåpentligvis er det greit at jeg skriver litt om hva jeg sjøl har bedrevet de siste dagene. F eks i forrige uke da jeg var med på B-gjengens første cup-konkurranse i lydighet - og ettersom jeg ikke har "bygda å lit på", må jeg jo skryte litt av meg sjøl. For det hadde seg nemlig sånn at jeg ble best ;-). Rett nok var vi bare to som konkurrerte i klasse III, og begge hadde vi hver vår null, men førsteplass er førsteplass når man er to. Litt teit av meg å ikke huske på at det var dekk på innkallinga i den klassen - og ikke nyttet det å sjarmere dommer'n med en kjapp neddekk etterpå.
Vi har også vært på flere skogsturer, men ingen skikkelige langturer. Til det er det alt for mye snø, og selv mora mi som syntes det ble så lyst og fint, har fått nok. Jeg også! Det er i hvert fall sabla vanskelig å få gjort fra seg sitt fornødne når man bare "rager" under halvmeter'n over bakken - og snødybden nærmer seg meter'n! Men kommentarene hennes da de sto fast i ei hardpakka snøfonn en meter fra E6 tidlig søndagsmorra og det bare var tre kvarter til kursstart, egner seg ikke på trykk. Ikke bestetanta mi sine heller, men takket være Hege og Rogers spa- og drahjelp, kom vi oss nå til fjorden nesten i rett tid.
Det hadde forresten snødd så mye at banen måtte brøytes før vi kunne starte, for tenk om Per Oscar "mistet" den lille papillon-frøkna si;-( Og besteste Viggo-onkel godsnakket med svigerfaren sin så han forlot sportssendingene til fordel for oss. Det var snilt gjort, det - og ikke var jeg redd for å trene selv om den digre maskinen "suste" rundt ørene mine. Det er forresten en innmari kjekk gjeng vi trener sammen med; pappa'n til Fiffi og pappa'n til Lissi skiftet lyspære på bilen vår og Roger kom kjørene helt fra Håkvikdalen med traktor'n så vi fikk ryddet vekk all snøen:-))).
Og så har vi lekt lavinehunder; toføttingene jobbet så svetten randt med å lage snøhuler som de kunne gjemme seg i - og så fikk vi snuse dem opp. Det var skikkelig gøy:-)) Vi var bra mange som brukte lørdagen til å finne folka våre, og heldigvis var det ingen som måtte overnatte i hulene til tirsdagstreninga ;-). Hvis været holder seg, blir det kanskje ny "snøjakt" på lørdag. Forresten var det det 15 hunder på den siste tirsdagstreninga vår; kanskje det har noe å gjøre med vintercupen... Det var nå uansett en trivelig tirsdag:-).
 
 
 
 
 
 
Så trøtt kan man altså bli etter ei kurshelg ;-)))