RullRundt.com
RULLRUNDT.COM
 
Tur og trøbbel
 
På rekke og rad i "Vinterskogen" :-)
En toppers fredag :-)
Lørdag 9. november
Egentlig er det lenge siden vi hadde en så fin dag som gårdagen; først en toppers skogstur i høvelig fint høstvær og deretter kjørte vi til Harstad og foredrag med Eva Bodfeldt. Ikke sånn at vi firføttinger hørte så mye til det, men de tobeinte var skikkelig oppglødd etterpå - og vi fikk oss en kul luftetur på et fremmed kaiområde :-)! Mora mi var ekstra fornøyd, for hun fikk seg nå en hamburger før foredraget og ei ostepølse på hjemturen etterpå ;-). Og med tanke på alt det "lure" de lærte på ei lita ettermiddagsstund, regner jeg med det blir en del ekstra godbiter når tipsene skal prøves ut. I dag er Hege og Kristin i Abisko, og Shabby og jeg er i Håkvikdalen så ikke de oppe i dalen skal ha det så kjedelig - eller var det kanskje fredelig - men jammen er jeg spent på hvem av dem som har flest plastposer med seg hjem. Håper de husker at svenske kjøttbullar er noe av det beste jeg vet til belønning! God Helg!
 
Tirsdagsarbeid
Torsdag 7. november
Sjokoladeknutene forsvant som "varmt hvetebrød". Knekkebrødene forsvant ikke like fort, men så var de nå ikke med på treninga heller ;-). Tirsdagen laget vi litt ekstra-rasjoner til små og store fugler. Kristin hadde fått tak i Delfiafett som var gått ut på dato - og tomme esker og fløtekartongern ble fylt med fuglesnadder. Og for å ha sagt det; de var ikke tungbedte hverken ekorn eller fuglene :-). Jeg har forresten - i godt voksen alder - oppdaget at røkt svinekam er godt. Faktisk innmari godt! Vi hadde det til middag i går og jeg har ingen motforestillinger til hverken gjentagelse eller restemiddag.
SØTT .....
ELLER SUNT .....
SØTHUGEN VANT ;-)!
 
 
 
Hjemmelaget er best!
"Kariene" venter på serveringa ...
 
 
 
men sjuri er ikke tungbedt :-)!
 
Høstkurs på Senja :-)
Mandag 4. november
Både Kristin, Roger og Hege var godt fornøyd med utbyttet på lp-kurset på Senja og kom hjem med mange gode tips og nyttig viten i "ryggsekken". Det kommer nok også resten av B-Jengens medlemmer til gode etterhvert :-).Tipsene gikk ikke bare på hundenes utførelse, men også de tobeinte har en jobb å gjøre, så nå er det bare å trene på. Stor takk til senjaværingene for hyggelig velkomst og både nyttig og trivelig samvær helga 1. -3. november!
3 B-jengere på lydighetskurs hos Senja hundeklubb med Rune Bjerkelund som instruktør :-)
Bildet er tatt av Hanne Hartviksen og jeg har "stålet" det ærlig og redelig.
Satser på at det er lettere å få tilgivelse enn tillatelse ;-) - og jeg fikk tillatelse :-)
- så takk til Hanne for det :-)!