RullRundt.com
RULLRUNDT.COM
 
 
Under et knippe bilder fra nok en liten tur i Storskogen en av de siste dagene i november 09 - før snøen kom.:)
 
 
 
Novembertur: Innimellom går vi tur i Storskogen vårres. Der er det mye spennende å undersøke for en liten gutt - og de to store synes nå også at det er kjekt å være med. I hvert fall av og til. Det hender jo de blir litt lei av det nye "halehenget", men da tar de seg bare en ekstra springerunde, og enn så lenge klarer ikke Q-Ling å henge med selv om han har mye "spring" i bena sine.
 
 
Neste tur gikk oppover bakkene på Virak, og der fikk Q-Ling også være med. Og han likte særdeles godt å være en av gutta; han hoppet og sprang så fort de korte bena hans bar. Men når mora tok ei annen løype - da viste han hvem han skulle følge etter. Flinkegutten:)
 
 
 
Ellen og Aiko, Kristin, Cinco og Shabby hadde en toppers høsttur til Laksvatn for ca en måneds tid. Været var nydelig og hundene koste seg. Litt kaldt i nesa, men de tobeinte har gode turklær og de firbeinte  pels, så kulda var ikke noe problem i det hele tatt:)
 
 
4. november: Cinco, Shabby og Kristin hadde en toppers høsttur opp til snaufjellet på Virak. Bare synd det blir så tidlig mørkt; allerede kl 15 var det blitt så dårlig lys at det gikk ikke an å fotografere. Heldigvis var det lys nok til å se isflekkene, så alle kom tre kom seg ned med bena i behold:) Utrolig deilig å ha så mye flott natur rundt seg - og ikke minst ha anledning til å bruke den:):):)