RullRundt.com
RULLRUNDT.COM
2w|        >1|14
27. - 28. august:
Billedblogg fra utstillingshelga i Tromsø
 
 
25. august:
Nå er det ei "lita" uke siden sist jeg gjorde noe i bloggen min, men "bevisene" for alt vi har foretatt oss, ligger nedenfor:). Ikke sånn å forstå at jeg er nødt å bevise noe som helst, men det er jo litt kjekt for "gammel"-mamma'n min langt der borte i Frankrike å se hva yndlingsgutten hennes holder på med:). I kveld skal vi til Rombak og se på agility-konkurransen. Det blir sikkert gøy:) - og i morra er siste trening før Tromsø og det blir i hvert fall spennende!
Men vi er alle enige om at vi har hatt noen fine turdager:)))!
18. august:
Bildene under er fra en flotters tur til Reines sist søndag - og det selv om noe av turen måtte foregå med band på. Det var litt kjedelig - særlig siden det var andre firføttinger der som jeg godt kunne tenkt meg å ta i nærmere øyensyn. Men fikk jeg lov til det... Niks; tante grusom lot  seg ikke overtale. Nå skal det i sannhetens navn sies at egentlig var det ikke SÅ ille - mesteparten av turen fikk vi springe rundt som vi pleier. Det var bare når fremmenhundene var for nært oss at lenka ble satt på. Nå nærmer vi oss helg igjen - og da blir det kanskje ny tur på oss. Undre meg på hvor den ferden blir å gå... Ikke godt å si, for valgmulighetene er mange med alle de flotte fjellene vi har rundt oss:)))
Ruta er nesten det morsomste jeg vet:)))
 
 
1. - 15. august:
Et lite knippe bilder fra noen av augustmånedens aktiviteter. Det har vært mange flotte turer - bildene under er plukket fra en av de siste - samt mange flotte - og noen ikke fullt så flotte - treninger. Heldigvis har de gode treningsstundene vært i flertall. Men at konkurranseplanene blir lagt på "is", betyr ikke slutt på treningene - til det er Q-Ling alt for glad i å røre seg:). Om knapt 14 dager skal han være med på - antageligvis - sesongens to siste utstillinger samt karaktertest, så får vi se hvor veien går videre etter det!