RullRundt.com
RULLRUNDT.COM
29. februar
Skuddårstur
Egentlig finnes ikke denne dagen for det hørte jeg helt tydelig de sa på radio'n, men jeg vil tro den kjentes ganske heftig ut for de to bilene som kjørte i bergveggen like bortenfor huset vårt. Heldigvis gikk det nå bra med folkene:). Noen påstår også at skuddårsdagen er damenes eneste mulighet til å fri:( og jeg vandret  forhåpningsfullt ut i verden for å søke lykken. Men selv med halestompen krønsk til værs og mitt mest sjarmerende blunk til mulige kandidater, var det heller dårlig respons. Jaja - synd for dem - nå er det fire år til neste sjanse for det er ikke sikkert at jeg gidder å fri. I hvert fall ikke til de surkebærtene jeg traff i går:( Da tar jeg heller en tur i skogen:)!
Men konge på haugen - det er i hvert fall meg!
Søndag 26. februar
Lørdagsgøy
Fette kult - sier nå bare jeg. Jada, vet godt at det ikke er lov  med sånne styggeord, men mora mi har nå ikke så mye hun skal ha sagt; når hun trenger å forsterke hvor fornøyd hun er, da  plopper det som regel ut et; dritkult og hadde mora hennes hørt det, hadde hun sikkert kommandert henne til å vaske munnen i grønnsåpe. Men okke som var det en kul lørdags formiddag hvor vi fikk lete etter de tobente i en diger snødunge.  Og alle fant et tobent vesen; jeg også, men tenk så gøy det hadde vært hvis det hadde vært en viss, firbent, brun og hvit skjønnhet som lå nedgravd langt der inne i snødungen. Eller en rødpels fra Senja. Det hadde vært noe å grave etter, det:-)!
Her ser dokker hvorfor det er kommet så mye snø:-)
Lørdag 25. februar:
Litt-av-hvert-bilder fra noen av våre gjøremål i februar måned:)!
Det var like kaldt i hallen på 4H-gården som jeg husket det, men det positive var at det var et oppvarmet pauserom:)!
Men i Beisfjord har vi det helt toppers både på nybrøytet bane og innendørs i pausen:)! Spennende og kult er det også å være på Ballangsleira - eller Ballangen Flyplass som det heter der ute:). For ikke å forglemme alt det morsomme og nyttige som skjedde i Ballangen flerbrukshall i løpet av de 6 timene vi hadde til rådighet en iskald søndag i februar:)!
Og så har vi feiret morsdag - og muligens Kristin og Viggo syntes mora mi trengte å bedre finanskunnskapene sine ettersom de kjøpte Finansavisen i morsdagsgave:) Hun fikk nå både perle, sjokoladehjerter og blomst også - det var bare at hjertene forsvant før hun fikk smakt på dem, men det er jo tanken som teller. Og nå har heldigvis mora mi brukt opp all den rosa tråden:))) så da er det endelig håp om litt ekstratrenig!
Hakkespetten har visst utvidet "leiligheta":)
 
Lørdag 18. februar
En finfin fredag
Og sånn hadde vi det i går: Først litt miljøtrening, så en fin tur fra Farmen og opp til førstevannet i Håkvikdalen samt ei lp-økt til kvelds:)))