RullRundt.com
RULLRUNDT.COM
Billedkavalkade fra juli måned:))) - ikke så merkelig at det har blitt lite tid til blogging!
En av de mange, vakre kveldshimlene i julimåneden:)
 
6. juli
Litt om alt og ingenting
Nå er 5 dager gått siden sist jeg skrev og på alle de dagene har vi kun trent 1 gang. Tror det må være personlig pers i ikke-trening:), men det betyr ikke at jeg bare har sløvet i sofa'n. I stedet har jeg vært med på det mora mi kaller "sosialiseringstur" til byen. Faktisk opptil flere ganger. Og ei kveldsstund når hun var på jentetreff, tok Kristin-tante meg med til Farmen; egentlig for en liten lufterunde, men så var Trine der med Leisha og da ble det så "luftig" etterhvert at de tobeinte nesten fikk bakoversveis.
Den ene dagen vi trente, var vi på den flotte gressmatta der jeg konkurrerte for ei lita stund siden. Der var Hege og Roger med sine firføttinger  og de har jeg bare såvidt sett snutene på et par ganger. De hadde med seg et lite menneskebarn, og egentlig har jeg ikke vært så begeistret for de småe utgavene av homo sapiens, men jeg begynner visst å bli voksen, for jeg brydde meg ikke om hverken barn eller andre hunder. I stedet konsentrerte jeg meg om de tre øvelsen mora mi ville jeg skulle gjøre - og gjorde de på en prikk sånn som vi er blitt enige om:). Kanskje jeg til og med blir å gjøre det på neste konkurranse også - om ikke så alt for lenge.
I går skulle vi egentlig vært i Rombak og trent, men så måtte Kristin-tante jobbe overtid og da ble ikke det noe av:(. I stedet ble det bytur og kirkegårdsbesøk. Så nå slipper de tobeinte å ha dårlig samvittighet for det. Jeg var forresten riktig flink å hjelpe til; bar hageredskaper som en kar, og brydde meg "katta" om hverken tog, hunder, sykler, biler eller andre merkverdigheter som prøvde å forstyrre meg. Derimot hadde jeg innmari lyst til å bli nærmere kjent med de to revungene som koste seg i hagen vår da vi kom hjem, men det hadde hverken demses eller min mamma lyst til og både Cinco, Shabby og jeg ble geleidet inn i band. I stedet fikk vi nøye oss med en ekstra lukterunde i morres, og det var jo ikke rare trøsta - sånn egentlig.
 
1. juli
Bursdagsfest + litt til
Først litt om treninga i går kveld. Eller egentlig var det ikke noe vanlig trening; for vi hadde en helt uhøytidelig og uoffisiell "generalprøve" på appellmerke-øvelsene:). Jeg har allerede fått appell-merket, men syns likevel det er gøy å konkurrere - og mora mi har bare godt av å øve seg litt ekstra. Neste gang vi konkurrerer blir hun nok å huske hvor gøyalt vi hadde det, og det kan jo hende vi vinner en like fin premie da som vi gjorde i går:), men de blir garantert ikke å få like god kake som den mamma'n til Zita hadde bakt!
Tenk, i dag fyller vakker-prinsen til Kristin-tante 6 år:))). Sikkert derfor vi skal ha lammelår med alskens godterier til - og ikke å forglemme den superspennende dessertkaka etterpå. Karina, Viggo og guttan kan i hvert fall glede seg til når de kommer på bursdagsbesøk. Det blir nok hverken tur eller trening i dag, men pytt-pytt. Skikkelig skogstur blir det sikkert i morra eller søndag. I morra skal forresten mora mi på klassetreff, men jeg får ikke lov å si hvor mange år det er siden hun gikk ut av barneskolen, men det er så lenge siden at da kalte de det Folkeskolen:). Det blir nå uansett hyggelig for henne å treffe igjen gamle klassekamerater!
Bursdagsgutten som fyller 6 år i dag!
GOD HELG!