RullRundt.com
RULLRUNDT.COM
Juni-kavalkade med bilder fra noen av alle våre små og store gjøremål :-) - Puh - jammen ble det noen  stykker.....!
 
 
 
 
 
 
Kuleste Q-Lingen:-)
----------------------------------------------------------------------
Og sånn endte den apporteringa ;-)
Mandag 25. juni
Stakkars bestetanta mi...
Så langt tilbake bestetanta mi kan huske - og det er lenge det -  har hun lidd seg gjennom rømmegrøt-middag på St Hansaften. Sånn skulle det vært i år også. Men sånn ble det ikke, for  de ble invitert til Karina og Viggo på grillmat og etter all den gode maten de stappet i seg der, var det rett og slett ikke plass til rømmegrøt.
Lykke på jord, tenkte nok tanta mi da og trodde hun for en gangs skyld hadde sluppet unna den årlige rømme-vellinga som aller helst også skal "bade" i sitt eget fett. Men det gjorde hun altså ikke, for mora mi liker å holde på tradisjonene og rømmegrøt med fett og fenalår er en av dem. Og når det ikke ble grøt St Hansaften, ja, da ble det St Hansdagen i stedet.
Men under løfte om et ekstra godt biffstykke til kvelds, kjempet den stakkars bestetanta mi i seg et tynt lag grøt, godt gjemt under et tykt lag sukker og kanel - og trøstet seg med tanken på at det heldigvis er 360 dager til neste gang ;-). Biffen til kvelds, derimot, den trengte hun ikke å "bedekke", den sklei ned uten problemer!
Bestetanta mi er glad det er ett år til neste rømmegrøt-slag skal utkjempes!
Fredag 15. juni
Hmmm.....
Så sitter jeg her, med bøyd hode og skjemmes. Ikke for at jeg klarte karaktertesten. Heller ikke for at jeg klarte opprykk til kl C og vant kl D på brukskonkurransen i Rombak sist tirsdag. Akkurat det er jeg faktisk en smule stolt over:)! Derimot er jeg ikke stolt over hvor lang tid det har gått siden sist jeg satt mine potetrykk her. Faktisk rundt regnet 312 timer! Jaja, jeg sier ikke mer om den saken... - men her det skjerpings til!
Av alle disse timene har vi sikkert brukt i hvert fall 50 på sportrening og minst like mange på lydighetstrening. Så kommer skogsturene i tillegg med minst hundreogfemti timer:) Og da er det nesten ikke flere timer igjen enn det mora mi trenger til det mest nødvendige av huslige gjøremål - som for eksempel å lage middag til bestetanta mi. Ja, og ikke å forglemme; hun må selvsagt også få sin kvalitetstid med Ole. Kult har vi nå hatt det uansett, og det er rett deilig å kjenne at kroppen min fungerer som den skal. "Jultre-føttene" til mora mi fungerer også; så nå klarer hun seg helt fint uten ekstern hjelp.
Men gosh, så mye vi har å trene på; sporoppsøk, "gå foran", øke avstanden på budføringa (ble litt overrasket over hvor langt det egentlig skal være) samt få opp litt mer tempo på apporten - og ikke å forglemme forstyrrelser i alle varianter:). Det gode er at jeg har det ikke travelt. Ikke mora mi heller - selv om det ikke hadde gjort "det spøtt" om hun fikk opp tempoet litt. Er nok best at hun også hiver seg i treninga, skal hun holde tritt med meg! Det viktigste er nå likevel at vi har det gøy!
Vi har god utsikt til de som er på Store Monumentplassen:-)!