RullRundt.com
RULLRUNDT.COM
Tirsdag 15. juni
Ut på tur...
Og denne gangen er det hverken skog- eller fjelltur. Derimot en sinnsykt lang biltur - nesten både Sverige og Danmark på langs. Spennende:) Men har jeg vært
dårlig på skriving før, blir det nå ikke bedre nå - i hvert fall ikke før jeg er trygt tilbake på Skjomnes søndre. Vi har nå likevel hatt det søkktravelt de siste 14-dagene - som vanlig:) - med turer, trening, potet-setting og opprydding i jordbærlandet. På en av turene prøvde forresten Kristin-tante å gjøre som kjerringa som skulle hoppe over bekken etter vann - og som kjerringa i sangen, datt ho nedi og ble blaut. Det verste var nå at en foten hennes ble helt oppskrubbet - og ikke bare ble hun blaut - også fotoapparatet ble helt søkkvått. Men det ser heldigvis ut til at det overlevde det ufrivillige badet. Uansett; både mora mi og meg - og resten av flokken min - gleder seg til å treffe likesinnede og jeg blir til og med å treffe en halvbror av meg som bor i Danmark. Håper bare jeg skjønner språket:)))
                               Da sier jeg bare; på gjensyn om ca 14 dager!
   
 
Onsdag 2. juni
Bilryddedag:)
I dag ble det ingen formiddagstur i Storskogen vår. Kristin-tante brukte maaange timer på å rydde bilen sånn at den skal være klar til å fylle i alle nødvendighetene vi må ha med oss både til Fauske, Sverige og Danmark. En ting er nå i hvert fall helt sikkert - vi trenger neppe ta med alle 12-13 apportbukkene som lå "gjemt" bak i bilen. Heller ikke 14 par ullsokker, vinterhansker og luer - håper jeg.
Mora mi ryddet ikke. Hun bare rotet og var ute på veranda'n innimellom for å sjekke at ikke Kristin-tante kom i skade for å kaste noen av hennes nødvendigheter. Men det var nå ikke bare rot på henne; for hun holder på å sy nye vintertreningsvester:) Kristin-tante sin vest er allerede helt ferdig og mora mi sin mangler bare glidelås og snor i hetta, så er den også klar til bruk. Men etter middag og en aldri så liten "høneblund, pakket hun vekk sysakene og så ble det tur i Storskogen både på Gråpus, mora mi og meg:).  Det var rett deilig - bare å være hund på tur - og dessuten hadde vi nå hatt ei fin, lita treningsøkt på tidligmorran.
- Og under her er en liten billedblogg fra et par av våre mange fine maidager:)
 
 
 
 
 
 
 
 
I sporskogen sammen med gode treningskompiser:)