RullRundt.com
RULLRUNDT.COM
 
Ikke ukeslutt - men månedslutt!
Fredag 30. september
 
Tenk at det har gått en hel måned uten ei eneste linje i bloggen. Det er for ille. Og det er jo ikke for at vi ikke har gjort noe, men sånn ble det nå bare denne måneden. Vi får heller skjerpe oss litt, Q-Lingen og jeg, så det blir litt blir noen flere innlegg i oktobermåneden. Det burde jo ikke være så vanskelig.
Jyplingen har egentlig ganske mye på hjertet, men kanskje det er lurt at han tar ordtaket "tale er sølv, men tie er gull" til etterretning. Min mamma pleide å si; ti din munn, så får du sukker, men den duger ikke i dag; for er det noe vi har fått tutet ørene fulle med, så er det at sukker - det er IKKE sunt. Bare godt på tunga:). Han skal nå få slippe til med noen ord om Bodø-helga - og hvis han blir for fritt-talende, er det heldigvis ganske lettvint å redigere stoffet på data'n:-).
Det var ikke her vi bodde, da vi var i Bodø helga 24.-25. september!
Men det var ikke så alvorlig langt unna, for vi bodde på Bodøsjøen Camping og den er rett i nærheten. Vi hadde det både varmt og godt - til og med to soverom, dusj og do - og det fikk vi til samme pris som småhyttene som ikke har sånne faciliteter.
Det var nå litt flaks, og bra var det. Var jo ikke akkurat flaks at jeg trødde i et jordvepsebol rett før vi skulle dra. Egentlig skulle jeg gå ferdselsprøven i Harstad før vi dro til Bodø, men mora mi trakk meg - og det var nå jeg glad for; med kroppen full av vepsestikk fristet ikke det noe særlig.
Vi kjørte likevel til Bodø; mora mi hadde lyst på en ralltur og hvis vepsestikkene plaget meg, kunne hun jo bare avlyse meg der og:). Vi kom nå sigende til Bodøbyen etterhvert, og selvfølgelig ville mora mi vite hvor plassen der konkurransen skulle foregå, var. Bare den kjøreturen tok over en time, og vi havnet langt uti huttasnutta.
Men vi fant nå en fin bane og prøvde oss litt på det flotte kunstgresset. Rett ved siden av var det en skole og på taket der var det en 7-8 ungdommer som herjet rundt. Det ble etterhvert
ganske så heftige forstyrrelser - egentlig i meste laget for meg. For mora mi også tror jeg, for vi avsluttet rimelig kjapt. Heldigvis med noe av det morsomste jeg vet; å springe om kapp med mora mi etter ballen. Og gjett hvem som vinner de fleste ballene...
Neste morra holdt vi familieråd og avgjørelsen ble tatt med klart flertall for. Var bare en stemme mot - og det var Shabby som heller ville gå på oppdagelsestur i fjæra. Bra for oss var det i hvert fall at vi kjørte avgårde i god tid; det var nemlig veldig langt fra den banen vi hadde funnet, til der vi skulle være.
Og lørdagens konkurranse gikk ikke så aller verst. Litt ukonsentrert og svirret i starten må jeg vel medgi, men jeg hanket meg fint inn og det meste gikk bare lekkert - helt til jeg skulle over hoppet. Det forekom megå være i høyeste laget  og dermed gikk jeg heller rundt. Men avstandskommandoen var superfin:))).
Neste dag startet bedre - helt til Kristin-tante plutselig stakk bustehodet frem fra teltet hun hadde gjemt seg bak. Jeg lurte fælt på hva det var hun holdt på med, og hørte ikke at mora mi kommanderte dekk før hun sa det for 3. gang. Og så med mord i blikket bort på tanta mi:(.
Deretter holdt jeg på å ødelegge dekk fra holdt; plutselig hørte jeg en "kjempeveps" som summet borti nabolaget og jeg ble skikkelig reddskremt. Tenk om den stakk meg! Da ville jeg antagelige ende opp som en eneste diger kul. Ettersom ingen andre ble redde, fant jeg ut at det var nok bare sånne lyder det var i demmes skog, men det var maaange vepser av vanlig størrelse og jeg måtte passe godt på at de ikke kom for nært meg. Ikke helt enkelt når jeg samtidig skulle passe på mora mi.
Hun var nå flinkere den dagen - det sa til og med dommer'n - da hun ba dem ta av en planke på hoppet. Da kostet det meg ikke en kalori å hoppe - og avslutte med stil - før jeg fikk springe ut av ringen til Kristin-tante for ei heftig lekestund. Ingen smultringer og opprykk til LP II:)! JIPPI!!!
   Og etterpå fikk vi tur i fjæra - alle 3!